Jule-familiedag 9/12

Ta med barna og kom i koseleg julestemning med juleteateret "Den magiske gåva" framført av teaterkompaniet Grep, og bli med Edna og Ingeborg på juleverkstad etterpå der me lagar julepynt og julegåver av gamle bøker og andre fine papir!

Barseltreff

Onsdag 15. november kl. 11.00 inviterer bibliotektet foreldre med barn på barseltreff i biblioteket for ein kjekk samling med omvisning og prat om lesing og bøker.

Erika Fatland til Skånevik

Fredag 24. november kjem Erika Fatland til Skånevik for å snakka om den rykande ferske boka si, «Grensen». Forfattaren bak suksessen «Sovjetistan» har vore på ei endå meir eventyrleg reise – langs grensa til verdas største land, Russland.

Konsert med Etne kulturskule

Etne kulturskule har haustkonsert på biblioteket laurdag 28.oktober kl. 12.00.

Bamseovernatting på biblioteket

På fredag er det premiere på den nye kinofilmen om Karsten og Petra: "Karsten og Petra lager teater", kl. 17.30 på Etne kino. 27. oktober også den offisielle "Teddybjørnens dag"!

Familiedag på biblioteket laurdag 21/10

Velkommen til familiedag på biblioteket laurdag 21.oktober, frå 11.00-14.00!

Les meir »

Møt Agnes Ravatn på heimebane lørdag 30. september!

Biblioteket inviterer lånarar og andre interesserte til fellestur til Valevåg i Sveio.
Valestrand bygdelag har sett saman eit spennande program til oss, der me mellom anna skal besøka den freda garden Einstadbøvoll, og møta forfattar Agnes Ravatn i heimen til komponisten Fartein Valen. Ravatn er aktuell med ny bok om livet i Valevåg, med forfattarkollega Einar Økland som nabo.
Om veret tillet det, vil det òg bli ein stopp i Førde med høve til å sjå seg om i rhododendronparken Rex Garden.

Les meir »
Møt Agnes Ravatn på heimebane lørdag 30. september!

Temakveld med fokus på ull og garnkvalitetar

Torsdag 21. september kl 19.00 inviterer Etne Husflidslag til temakveld på Etne bibliotek. Her blir det fokus på mellom anna ull og garnkvalitetar.

6. september Sommarlesfest

Klovnen Knut kjem, kjem du?

6. september Sommarlesfest

Sommarope på biblioteket