Møt Agnes Ravatn på heimebane lørdag 30. september!

Biblioteket inviterer lånarar og andre interesserte til fellestur til Valevåg i Sveio.
Valestrand bygdelag har sett saman eit spennande program til oss, der me mellom anna skal besøka den freda garden Einstadbøvoll, og møta forfattar Agnes Ravatn i heimen til komponisten Fartein Valen. Ravatn er aktuell med ny bok om livet i Valevåg, med forfattarkollega Einar Økland som nabo.
Om veret tillet det, vil det òg bli ein stopp i Førde med høve til å sjå seg om i rhododendronparken Rex Garden.

Les meir »
Møt Agnes Ravatn på heimebane lørdag 30. september!

Temakveld med fokus på ull og garnkvalitetar

Torsdag 21. september kl 19.00 inviterer Etne Husflidslag til temakveld på Etne bibliotek. Her blir det fokus på mellom anna ull og garnkvalitetar.

6. september Sommarlesfest

Klovnen Knut kjem, kjem du?

6. september Sommarlesfest

Sommarope på biblioteket

Biblioteket har sommarope frå 19. juni - 20. august

Sommarope på biblioteket

Forfattarbesøk av Bjørn Ingvaldsen

22. mai kjem Bjørn Ingvaldsen på forfattarbesøk til Etne med eit foredrag på biblioteket om barne- og ungdomslitteratur. Han vil spesielt snakke om "Guten i boka".

Forfattarbesøk av Bjørn Ingvaldsen

Litteraturkveld på verdas bokdag 24. april

Alle som likar bøker er velkomne!

Foredrag og boksal på gjenbruksdagen 22. april

På gjenbruksdagane på Skakke kan du ta med brukande ting som du ikkje treng lenger og selja dei vidare. Det du ikkje får kvitta deg med tek du med deg heim. Dørene opnar kl 12.00. Det blir sal av internasjonal mat i foajeen på Skakke, og foredrag om situasjonen i Syria, Sudan og Somalia på biblioteket.
Det er framleis høve til å få kjøpt gode og rimelege bøker på boksalet! Kr 10,- per bok.

Krim til påske?

Biblioteket har sal av krim og andre bøker i veka før påske, 1. - 8. april.
Kr 10,- per bok.
NB! Biblioteket er stengt i påskeveka.

Nye opningstider frå 1. april

Frå 1. april blir opningstida i Etne endra på laurdagar. Ny opningstid er 11.00 - 14.00.
Opningstidene elles er uendra. Biblioteket er stengt i påskeveka.