Sommaropningstider på biblioteket

Biblioteka har ope i sommar, men det er reduserte opningstider i skuleferien, frå 25. juni til 19. august.

Sommaropningstider på biblioteket

Sommarlån

No får du "sommarlån" på alt du låner frå Etne bibliotek!

Sommarlån

Er du vår nye biblioteksjef?

Etne bibliotek søkjer no etter ein engasjert og initativrik bibliotekleiar som vil vera med å driva og vidareutvikla vårt aktive og svært mykje besøkte bibliotek.

Les meir »
Er du vår nye biblioteksjef?

Aviser, blader og magasiner på biblioteket

På biblioteket kan du lesa følgjande aviser: Grannar, Haugesunds Avis, Bergens Tidende, Klassekampen, Dag og Tid, Morgenbladet og Framtida junior for barn.

Aviser, blader og magasiner på biblioteket

Sjakkturnering for barn og vaksne

Laurdag 21. april går det tredje Etne-meisterskapet i sjakk av stabelen. Det er ei uhøgtideleg sjakkturnering for barn og vaksne. Fine premiar og diplom!

Sjakkturnering for barn og vaksne

Litteraturkveld på biblioteket

Måndag 23. april feirar me verdas bokdag med litteraturkveld på biblioteket og inviterer lesesirklar og andre bokinteresserte på koseleg og uformell samling med bokprat, bokpresentasjonar og anbefalingar. Arrangementet er gratis. Det er høve til å kjøpa fingermat og noko å drikke.

Til info så er det plass til nye medlemmer i fleire sirklar.
Hjarteleg velkomne!

Litteraturkveld på biblioteket

Stengt i påskeveka

Etne bibliotek held stengt i påskeveka. Siste opningsdag før ferien vert laurdag 24. mars.

Familiedag laurdag 17.3

Laurdag 17.mars er det familiedag på biblioteket igjen. Velkommen!

Familiedag laurdag 17.3

Forteljeforestilling i vinterferien

Heime eller heimom i vinterferien? På biblioteket vert det spennande og musikalsk forteljeforestilling for barn onsdag 14/2. Forestillinga er to-språkleg på norsk og arabisk.