6. september Sommarlesfest

Klovnen Knut kjem, kjem du?

6. september Sommarlesfest

Sommarope på biblioteket

Biblioteket har sommarope frå 19. juni - 20. august

Sommarope på biblioteket

Forfattarbesøk av Bjørn Ingvaldsen

22. mai kjem Bjørn Ingvaldsen på forfattarbesøk til Etne med eit foredrag på biblioteket om barne- og ungdomslitteratur. Han vil spesielt snakke om "Guten i boka".

Forfattarbesøk av Bjørn Ingvaldsen

Nye e-bøker

Med appen eBokBib kan du låna både desse og mange fleire frå biblioteket. Les meir om korleis du låner e-bøker her:

Litteraturkveld på verdas bokdag 24. april

Alle som likar bøker er velkomne!

Foredrag og boksal på gjenbruksdagen 22. april

På gjenbruksdagane på Skakke kan du ta med brukande ting som du ikkje treng lenger og selja dei vidare. Det du ikkje får kvitta deg med tek du med deg heim. Dørene opnar kl 12.00. Det blir sal av internasjonal mat i foajeen på Skakke, og foredrag om situasjonen i Syria, Sudan og Somalia på biblioteket.
Det er framleis høve til å få kjøpt gode og rimelege bøker på boksalet! Kr 10,- per bok.

Krim til påske?

Biblioteket har sal av krim og andre bøker i veka før påske, 1. - 8. april.
Kr 10,- per bok.
NB! Biblioteket er stengt i påskeveka.

Nye opningstider frå 1. april

Frå 1. april blir opningstida i Etne endra på laurdagar. Ny opningstid er 11.00 - 14.00.
Opningstidene elles er uendra. Biblioteket er stengt i påskeveka.

Sykurs med Viktoriya Shulga

Har du lyst til å lære å sy? Nå kan du vera med på sykurs på biblioteket med Viktoriya Shulga, kjend frå «Det store symesterskapet» på NRK.

Familiedag på biblioteket

Laurdag er det igjen klart for familiedag på biblioteket. Det blir forteljestund for dei minste, konsert med elevar frå kulturskulen, og høve til å spela både dataspel og brettspel. Biblioteket inviterer barn til å delta i ein teiknekonkurranse, der vinnarteikninga vil bli trykt opp og brukt som bokmerke i biblioteket. Inne i biblioteklokalet blir det servert lappar og saft, medan det er open kafe i foajeen på Skakke-senteret.