Bra for deg og bra for miljøet

Har du tenkt på at ei miljøvenleg jul også kan gi mindre julestress for deg?

Bra for deg og bra for miljøet

Lokalhistorie som julegåve?

Det finst mange flotte, lokalhistoriske bøker frå kommunen vår: bygdebøker, fotobøker og kulturhistorisk vegvisar. Du får mykje bok for pengane, og dei innhaldsrike og illustrerte bøkene er svært godt eigna som julegåver!

Lokalhistorie som julegåve?

Finn du oldemor i Digitalarkivet?

Du treng ikkje vere forskar for å finne informasjon om gamal slekt. Du treng heller ikkje vere historikar for å finne ut kor dei levde. Sjekk kva som skjuler seg om forfedra dine i Digitalarkivet!

Les meir »
Tre kvinner i bunad, sittande i graset. Foto.

Lag ditt eige slektstre

Viss du er i gang med slektsforsking, kan det vere kjekt å teikne opp ditt eige familietre. Tenk for ei flott dåpsgåve det kan vere til det nye barnebarnet.

Lag ditt eige slektstre

Familiedag på biblioteket i Skånevik

Laurdag 24. november vert det familiedag på biblioteket i Skånevik. Biblioteket i Skånevik fyller 220 år i år, og er eit av landets eldste bibliotek. Ordførar Siri Klokkerstuen les for barna kl. 11.30.

Familiedag på biblioteket i Skånevik

Bok, bolle og trylling på biblioteket

Lesegledar Camilla Ruhs kjem til Etne på bokferd laurdag 10. november - med bøker og trylletriks i kofferten sin!

Bok, bolle og trylling på biblioteket

Brannbamsen Bjørnis kjem til biblioteket

Laurdag 27. oktober kl. 13.30 får Etne bibliotek besøk av den store brannbamsen Bjørnis. Ta med bamsen din og kom!

Brannbamsen Bjørnis kjem til biblioteket

Avslutning for Sommarles

Måndag 10. september kl. 14.45 er det Lesefest på Etne bibliotek. Trond Magnum kjem med showet "BOKstavlig talt" og me feirar rekordoppslutnad rundt årets Sommarles!

Sommaropningstider på biblioteket

Biblioteka har ope i sommar, men det er reduserte opningstider i skuleferien, frå 25. juni til 19. august.

Sommaropningstider på biblioteket

Sommarlån

No får du "sommarlån" på alt du låner frå Etne bibliotek!

Sommarlån