Digital familiedag – lenker

Her kjem lenkene til den digitale familiedagen.

Digital familiedag - lenker

Arrangementet med Politihunden Peter er utsatt

Politihunden Peter-arrangementet vert dessverre utsatt til nyåret 2021. Grunna ein noko uavklara smittesituasjon i kommunen nett no, vel biblioteket å utsetja dei opne barnearrangementa denne veka. Vaksenarrangementet "Grønare kvardag" måndag 16. november går førebels som planlagt.

Sommarlesfest 2020 – påmelding

Det vert Sommarlesfest også i 2020, men grunna korona vert det fleire, mindre samlingar med ein del digitalt innhald. Barn må dessutan vera i følgje med ein vaksen, det er begrensa plasser og ein må melda seg på via påmeldingsskjema på førehand.

Sommarlesfest 2020 - påmelding

Livet, kjærleiken og havet: noveller

«Om ettermiddagen satt Waldemar Brun ved skrivebordet under påskudd av å skrive brev. Han skrev ett brev hver dag. Han skrev oppmuntrende brev til mennesker han ikke kjente, men han fikk aldri svar fra noen av dem.»

Livet, kjærleiken og havet: noveller

Så eit frø og haust det som gror

Ønsker du å ha tomatar i vinduskarmen, eigne kryddervekstar og poteter i hagen? I denne artikkelen handlar det mest om økologisk dyrking av vekstar ein kan ete, med tips frå bloggar og bøker du kan lese i Bokhylla til Nasjonalbiblioteket.

Så eit frø og haust det som gror

Skrivekonkurranse om miljø

Koronapandemien har vore katastrofal for mange, men har òg medført at klimagassutsleppa har gått ned. Kva tenker du om det? Vi inviterer barn og unge til skrivekonkurranse om miljø. Med på vegen får du skrivetips frå Ingelin Røssland.

Digital familiedag

Laurdag 9.mai kl. 12.00 kan du vera med på Etne bibliotek sin aller første digitale familiedag. Arrangementet er eit samarbeid mellom Etne bibliotek og Etne kulturskule. Du finn lenke til arrangementet her: