Sommarles

Sommarles er den kulaste og kjekkaste lesekampanjen for deg mellom 1.-7.klasse og deg som snart skal starta på skulen. Registrer brukar på www.sommarles.no.

Sommarles.no gjer det gøy å lese!

– Sommarles er ein digital lesekampanje på nettsida Sommarles.no. Barna lagar seg ein profil, registrerer alt dei les i kampanjeperioden og får XP (poeng) for kvar side dei les. Ein kan lesa alle forskjellige vanlege bøker, høyra lydbok eller bli lest for.

–  Sommarles.no er for barn i 1. – 7. klasse og  varer fra 1. juni til 31. august.

– Barna får tilgang til ei spesialskriven forteljing av forfattar Mari Moen Holsve. Kvar veke kjem det nytt kapittel i Sommarlesforteljinga. I år heiter denne «Astrid og Asbjørn på djupt vatn». Ein får poeng til brukaren sin også ved å lesa Sommarlesforteljinga, svara på spørsmål til kapittelet og henta eit nytt kodeord på biblioteket kvar veke.

– I tillegg til XP, kan barna også gjere seg fortente til digitale trofé og kule premiar som kan hentast på biblioteket!

– Premie kan hentast ved level 10, 20 og 30

– Sommarles vert avslutta med ein eigen Sommarlesfest på biblioteket – for meir detaljar rundt dette, les HER.